Anyacsavarintó

Kefíres kínai kel saláta tökmagolajjal


Ez az egyik kedvenc salátám, nagyon egészséges és finom, a tökmagolaj kifejezetten megbolondítja a salátát igazi extravagáns ízvilága van, érdemes megkóstolni.

Hozzávalók:
2 doboz kefír
1 kg kínai kel
mustár
tökmagolaj
cukor, só, bors
A kínai kelt csíkokra vágjuk, lesózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk. A kefírhez hozzáadunk 1 mokkáskanál borsot, 1 evőkanál mustárt, 15 csepp tökmagolajat, 1 evőkanál cukrot. Amennyiben szükséges még igazíthatunk az ízeken. A kínai kelt kicsit kicsavarjuk, majd összekeverjük a kefírrel. Legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. 



Kefir

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ami says:

    Én nagyon oda vagyok a tökmagolajért, mindent feldob, és nagyon egészséges :)Bár a kínai kel nem a kedvencem, de olyan gusztán néz ki így 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!