Anyacsavarintó

Piros Aranyos, sajtos medvehagymás falatka

Mi is lehetne jobb,  mint egy villámgyorsan elkészíthető finom falatka egy szombati munkanap után.
Nem tudom Ti, hogy viselitek a szombati plusz munkanapot, mert én személy szerint nagyon rosszul (még akkor is, ha tudom, hogy a jutalom 4 nap munka nélküli pihenés), ezért ilyenkor a főzés és a sütés is minimumokra szorítkozik, így volt ez ma is.

Piros Aranyos, sajtos, medvehagymás falatka

Hozzávalók

1 csomag leveles tészta
Piros Arany (csemege)
sajt
medvehagyma

A tésztát kinyújtjuk, az egyik felét megkenjük piros arannyal majd reszelt sajtot szórunk rá, én még itt tettem rá egy kis finomra vágott medvehagymát, (ha már szezonja van). Ráhajtjuk a tészta másik felét és sodrófával még egy picit lelapogatva nyújtjuk. Derelyevágóval csíkokra vágjuk és mielőtt a tepsibe tennénk csavarunk egyet rajtuk.
180C-on aranybarnára sütjük.

Egy jó pohár fehérborral kifejezetten finom.

Nem is kell ennél finomabb és egyszerűbb sós sütemény.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. trollanyu says:

    Nagyon jól néz ki:) Aranyos, ötletes és biztos finom is:) Nálunk is a sós villámgyorsan fogy.

  2. Kert utca says:

    Nálunk a paradicsomos verzió a kedvenc ebből, sima sűrített paradicsomot szoktam fűszerezni, mikor mi van itthon alapon (só, bors és bazsalikom, fokhagyma, oregano stb.). Baráti összejöveteleken 10 perc alatt elfogy.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!