A nyár a legjobb időszak az olvasásra, a strandon vagy a kerti nyugágyon pihenve egy jó könyv és limonádé társaságában remekül fel lehet töltődni az őszi esős, munkás napokra.
Már nyár elején el szoktam dönteni mit szeretnék elolvasni, idén valahogy úgy jött ki a lépés, hogy a főszerep a kulináris csemegéket is tartogató könyvekre esett.
Többet már elolvastam közülük, de pár könyv még a polcon várakozik.
Szakácskönyvek közül kettőre esett a választásom, belelapozva mindkettő igen ígéretesnek tűnik.
Az első ez a gyönyörű könyv, tele finomabbnál finomabb süteményekkel és fotókkal.
Bereznay Tamás Süteményeskönyv
![]() |
A második Keith Floyd Indiai szakácskönyve, egyébként egy zseninek tartom, sajnos már nem kápráztathat el minket a főztjével, de életében az egyik legzseniálisabb szakács volt, szerintem.
Nem csak főzött, hanem életet adott az ételnek.







Remélem Ti is kedvet kaptatok egy kis nyári olvasáshoz.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: