Anyacsavarintó

Brandy-s csokis füge

Amíg gyönyörű érett, édes fügéket tudunk szedni vagy venni érdemes minél többet fogyasztani belőle és kísérletezni az ízekkel, hogy mivel illik össze, nálam most az alkoholos/csokis változat a nyerő egy grillezés után desszertként kiváló.

5-10 szem füge
0,5 dl brandy
1kk barnacukor
olvasztott csokoládé

A fügéket megmossuk és szárazra töröljük, a brandy-t elkeverjük a cukorral és egyenletesen elosztva befecskendezzük a fügékbe.
Olvasztott csokoládéba mártjuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!