Anyacsavarintó

Pikáns padlizsánkrém

Vegyünk két jókora padlizsánt
A padlizsánt mivel elvileg nyár van grillen /vagy a benti sütőben lásd ma, már sosem hagyja abba az eső????, ha benti sütőben sül, akkor alufóliába szoktam tekerni/ 200 C-on addig sütjük, míg kívülről a héja szinte már fekete nem lesz
Leszedegetjük a héját és egy porcelán tálba helyezzük a padlizsán húsos részét.
4 fokhagyma gerezdet beletörünk, majd egy jó apróra vágott vöröshagyma is jöhet hozzá, egy kevés citromlé, 1 fél marék kakukkfű, 1 fél chili kimagozva (vagy sem, ki hogy szereti)
Sózzuk, borsozzuk hozzáadunk egy kis kanál házi ketchupot, vagy pici paradicsomsűrítményt és kevés olíva olajjal krémesre keverjük mixer segítségével.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsuzsa says:

    Egészségre hív a mozgalom, Főzőtársné! 🙂 🙂 :)Nézz be hozzám, invitálnálak!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!