Anyacsavarintó

Marinált eper-indul az eperszezon

Eper szezon idején ez a szuper egyszerű csemege kihagyhatatlan.

Már 2-3 éve minden szezon elején elkészítem ezt a könnyű és izgalmas csemegét, annyira egyszerű, mert összesen 3 hozzávaló és mégis olyan izgalmas ízvilág, ami eltér a megszokott cukrozott epertől, hogy szinte kiált a balzsamecetért.

3 összetevő és egy remek hűs és ízes csemege a jutalmunk

Fél kg eper
1 ek. cukor
1,5 ek. balzsamecet

Az epret félbevágjuk, cukorral megszórjuk, balzsamecettel meglocsoljuk és minimum fél órát pihentetjük, majd hűtőbe tesszük és lehűtve kínáljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!