Virágzó eperkert-virággal és sajttal duplán töltött eper

Nem idei a recept, de még mindig nagyon finom és éppen aktuális

Hozzávalók

Eper

Gorgonzola sajt (kb 10 dkg)

Darált dió

Árvácska

Kicsi bazsalikomlevelek

Kevés olívaolaj (lehetőleg spray)

Az epret megtisztítjuk, félbevágjuk és a belsejét karalábévájóval enyhén kivágjuk.

A kivájt gyümölcshúst félretesszük, ezzel töltjük meg a sajtot.

A sajtból akkora falatkát vágunk, hogy az eperbe tudjuk tölteni, majd félbevágjuk és megtöltjük az eper kivájt részével.

Nagyon enyhén olívaolajjal befújjuk a sajtot és darált dióba hempergetjük.

Beletesszük a félbevágott eperbe, majd rátesszük az eper másik részét és beletűzzük az árvácskát valamint a pici bazsalikomlevélkét.

Címkék: ,
Tovább a blogra »