Anyacsavarintó

Római tojásleves

Figyelem! Egyszerű, villámgyors és nagyon olasz!

1 liter csirkehúsleves
4 tojás
1,5 ek. parmezán
1/4 ek só
1/4 ek bors
1/4 ek petrezselyem
/A sózás az alapleves ízétől függően kicsit változhat/

A tojásokat a sóval és a borssal elkeverjük, majd lassan a leveshez keverjük, 5 percig főzzük, a végén petrezselyemmel megszórjuk.

Kép 089

Kép 064

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zoltán Halász says:

    Kedves Krisztina,
    Nagy megelégedettséggel készítettem már el többször is a Római tojásleves receptjét. Viszont a parmezán hozzáadásával mindig bizonytalan voltam, mert annak a hozzáadásáról nem ír semmit, így mindig improvizáltam, s hol előre összekevertem a tojáshoz, hol pedig már a kész levesre szórtam.
    Kérem ha lehet pontosítsa a recepjét parmezán tekintetében,köszönöm családom nevében!
    Üdv,
    Halász Zoltán


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!