Anyacsavarintó

Római tojásleves

Figyelem! Egyszerű, villámgyors és nagyon olasz!

1 liter csirkehúsleves
4 tojás
1,5 ek. parmezán
1/4 ek só
1/4 ek bors
1/4 ek petrezselyem
/A sózás az alapleves ízétől függően kicsit változhat/

A tojásokat a sóval és a borssal elkeverjük, majd lassan a leveshez keverjük, 5 percig főzzük, a végén petrezselyemmel megszórjuk.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Érdemes megkóstolni, itthon sem mindenki rajong a tojáslevesért, de ez nem is igazán az, a sajt és az erősebb fűszerezés inkább egy májgombóclevesre emlékeztet.

  2. Bianka says:

    Nem szeretem, de ez valahogy gusztusosabb mint egy átlagos tojásleves, lehet hogy meg is kóstolnám

  3. Olyan mediterrán tojásleves, kicsit eltér a mi hagyományos tojáslevesünktől, de tényleg finom ilyen hidegben.

  4. trollanyu says:

    Tojásleves mindenhogyan jöhet nekem:) Jól hangzik ez a parmezános változat is,


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!