Anyacsavarintó

Duplasajtos-paradicsomos töltött csirkecomb

6 nagyobb csirkecomb
kevés tej
kenyér
1 tojás
só, bors
1 paradicsom
petrezselyem (kb 1 csokor)
trapistasajt (kb 10 dkg)
2 gyros fűszeres medvesajt
krumpli, hagyma
A kenyeret beáztatjuk a tejbe, majd összekeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a kb 5 dkg reszelt sajtot. Betöltjük a csirke bőre alá, majd a tetejére teszünk a gyrosos medvesajtból egy darabkát és 1 paradicsom szeletet, hústűvel lezárjuk. A hús mellé szeleteljük a krumplit, hagymát, alufóliával letakarva puhulásig sütjük. Majd jól megpirítjuk, ha megpirult ráreszeljük a maradék sajtot és visszatesszük, amíg megolvad. Az arányokat a hús méretéhez képest csökkenthetjük, növelhetjük.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Krisztina Konyhája says:

    Kedves Márta! Köszönöm, hogy jelezted, remélem ízleni fog 🙂

  2. Márta Nagy says:

    Szia! Ezt választottam, szerintem a jövőhéten vasárnap csinálom meg ebédre! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!