Anyacsavarintó

Rántott újhagyma-indul a tavaszi szezon

Itt a tavasz, indul az újhagyma szezon, egy nálunk bevált és kedvelt receptet hoztam.

2 csokor újhagyma
olaj

liszt
zsemlemorzsa
2 tojás

A mártogatóshoz:

majonéz
házi ketchup
a hagyma levágott zöldje

Az újhagymát megtisztítjuk, a levágott zöld részét félretesszük. 1 percig sós vízben főzzük a hagymát, majd lecsöpögtetjük.
A hagymátkat egyesével kipanírozzuk, liszt, tojás végül a zsemlemorzsa. Forró olajban kisütjük.
A mártogatóshoz összekeverünk 3/4 rész majonézt, 1/4 rész ketchupot, hozzákeverjük a félretett, apróra vágott hagyma zöldjét.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!